DUPROMO
 
  dupromo    04/10/2013  

Kvalitetno donje rublje potražite u trgovini Galeb

Tvornica trikotaže "Galeb" u Omišu djeluje još od davne 1951. godine. Od tada do danas Galeb proizvodi donje rublje od prirodnih materijala, koji gode koži. Zbog direktnog kontakta sa kožom, odabir pravog i zdravog donjeg rublja je jako bitan. Najpoželjnije je koristiti donje rublje potpuno izrađeno od organskih prirodnih materijala na bazi sirovina kao što su vuna, svila, pamuk i druga celulozna vlakna.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    03/10/2013  
Svi vole ČAROLIJU

I odrasli zažele želju kad puhnu u svjećice na rođendanskoj torti, i nadaju se kakvoj čaroliji. A djeca? Njima se čarolija događa gotovo svakog dana. A vi možete biti zaslužni za čaroliju na njihov dan - organizirajte im rođendan u igraonici 'Čarolija' u Pemo centru. Sad je još veća, još uzbudljivija i zabavnija. Igraonica i rođendaonica 'Čarolija' ima sve ono što oni vole na jednom mjestu uz budno oko odgajatelja-tobogane, bazene s lopticama, trampoline, zidove za penjanje, nogometno igralište, košarku, game room, disco kuglu... Rođendani više nisu samo puhanje svjećica u krugu obitelji i pokoja fotografija, slavljenik je najvažniji!

OPŠIRNIJE »
  dupromo    01/10/2013  
Uživajte u majčinstvu uz butik Mame i Bebe

Postati mama je nešto najljepše u životu žene. Znaju to sve majke, a znaju to i u butiku Mame i Bebe gdje možete naći  sve potrebno da uživate u majčinstvu. Kad prinova konačno stigne doma  Mame i Bebe su tu sa prvim benkicama, medićima, igračkama. Svi proizvodi prilagođeni su životnoj dobi djece od 0 do 10 godina. Odjeća je sašivena od ugodnog, kvalitetnog pamuka da bebina koža nesmetano diše.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    30/09/2013  
Beauty line vas savjetuje: Keratinski tretman za snažnu i zdravu kosu

Vrelo ljetno sunce, boravak u zadimljenim prostorima, suhi zrak, pregrubo češljanje, česta upotreba pegle i fena te razni drugi štetni vanjski utjecaji rezultiraju beživotnom i suhom kosom ispucalih vrhova.

Takvoj kosi potrebna je dubinska obnova i hranjene pa je s odlaskom ljeta tretman keratinskom infuzijom namjenjen oživljavanju suhe i krhke kose sve traženija usluga u frizerskim salonima

OPŠIRNIJE »
  dupromo    27/09/2013  
Osvježite svoj ured i stan uz Profi Plan

Trgovina Profi Plan u trgovačkom centru Mercante nudi veliki asortiman boja, tapeta, naljepnica i alata za dekoraciju unutrašnjih i vanjskih prostora. Svi vi koji ovu jesen u svome domu želite učiniti drugačijom sad znate gdje trebate poći. Životni i poslovni prostori mogu se jednostavno i brzo osvježiti zidnim naljepnicama.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    24/09/2013  
I Severina nosi Mass

U prizemlju Robne kuće Minčeta ove je godine otvorena trgovina obućom Mass. Vodeći se svjetskim trendovima, kao i potrebama svojih vjernih kupaca Mass za jesen i zimu ponudio praktičnu i modernu kolekciju raznovrsne obuće prikladne za dnevne i večernje izazove za cijelu obitelj.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    23/09/2013  
Decking parketi u vaš dom donose toplinu i prirodu

Ako se odlučite dati toplinu svome domu parketom, Decking parketi su pravi izbor za Vas. Parketarsko podopolagačkim radovima se bavimo nešto više od 15 godina, čemu mogu posvjedočiti mnogi zadovoljni klijenti. Decking parketi idu u korak s modernom tehnologijom, te su iz tog razloga unaprijedili sve svoje alate i strojeve kako bi zadovoljili  visoke standarde koji odražavaju trenutno stanje tržišta.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    20/09/2013  
Žene to zaslužuju - butik "Galerija Idea"

Iako su temperature još uvijek ljetne i nose se kratki rukavi, jesenske boje samo što nisu obojile Grad. Vrijeme je da počnemo razmišljati o zimskoj odjeći i nadopunimo svoje ormare. Dodjite u staru dobru robnu kuću Minčeta, i otvorite svoje takuline.

OPŠIRNIJE »
  dupromo    19/09/2013  
U butik "Cat" stigla je nova jesenska kolekcija

U našoj novoj rubrici DuPromo predstavljamo Vam butik ženske odjeće i modnih dodataka "Cat", koji se nalazi u DOC-u u Lapadu. Nova jesenska kolekcija je stigla, a mi smo za vas izdvojili nekoliko modela, kojima možete obnoviti svoju garderobu.

OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 62 / 63 / 64 / 65 /