DUBROVNIK,
KONAVLE,
ŽUPA,
PRIMORJE
 
 
  Koncerti    05/03/2012  
Koncert DSO-a i učenika Umjetničke škole u Slanici
Dubrovački simfonijski orkestar organizira koncert s učenicima Umjetničke škole Luke Sorkočevića, u četvrtak, 8. ožujka, u Revelinu (Slanica) s početkom u 20 sati.
OPŠIRNIJE »
  Predavanja    04/03/2012  
Večeras: Predavanje o tajnama piramida
Semir Osmanagić arheolog, stručnjak za fenomen piramida i piramidalnih struktura u svijetu održat će u Hotelu Libertas Rixos 4. ožujka s početkom u 19 sati predavanje na temu "Otkrivena tajna piramida", u organizaciji Bošnjačke nacionalne zajednice za Grad Dubrovnik i Dubrovačko neretvansku županiju.
OPŠIRNIJE »
  Koncerti    03/03/2012  
Večeras: Goran Bare i Majke u CC Revelinu
Goran Bare i Majke, napokon u našem gradu. Rock koncert održat će se u subotu 3. ožujka u CC Revelin. "Teške boje" su obilježile veliki povratak Gorana Bareta & Majki te proteklih nekoliko mjeseci ne silaze sa domaćih top lista.

 

OPŠIRNIJE »
  Predavanja    02/03/2012  
Besplatni tečaj izrade internetskih stranica u Samostanu svete Klare
Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije organizira besplatni tečaj izrade internetskih stranica korištenjem Joomla CMS-a.
OPŠIRNIJE »
  Scenska umjetnost    02/03/2012  
Umišljena mišica u subotu odbija prosce u Rixosu
Najmlađi Dubrovčani, ali i oni nešto stariji, željni dobre lutkarske zabave, ove će subote doći na svoje. Teatrin Dubrovnik priredio je za njih lutakrsku predstavu "Umišljena mišica", iz pera Željke Turčinović te u režiji Ivice Barišića.
OPŠIRNIJE »
  Predavanja    01/03/2012  
Dan žena u organizaciji udruga DEŠA i KRUG
DEŠA-Dubrovnik i udruga KRUG-ogranak Dubrovnik tradicionalno obilježavaju  „Međunarodni dan žena“  prigodnim  programom, koji će se održati 8. ožujka u prostorijama DEŠE u Lazaretima.
OPŠIRNIJE »
  Folklor    01/03/2012  
Poznata hvarska procesija "Za križen stiže u Čilipe"
Poznata procesija Za križen, koja se već pet stoljeća odvija na središnjem dijelu otoka Hvara, ovog će petka, 2. ožujka, dobiti svoje prikazanje I u Crkvi svetog Nikole u Čilipima, s početkom u 18 sati.
OPŠIRNIJE »
  Zabava    01/03/2012  
Revelin electronic sound
CC Revelin predstavlja novi projekt Revelin electronic sound s kojim počinje u petak 2. ožujka. Riječ je o događaju na kojem će gostovati najbolji dubrovački DJ-evi, ali i najveće svjetske DJ zvijezde. Program će se odvijati dva puta mjesečno, petkom.
OPŠIRNIJE »
  Izložbe    01/03/2012  
Počele prijave za izložbu pasa u Kuparima
Ljubitelji pasa i kinologije u svibnju će nakon gotovo šest godina napokon doći na svoje. Naime, upravo su u tijeku prijave za nacionalnu izložbu pasa, koja će se 5. svibnja održati u kompleksu auto kampa Kupari, u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza, Zajednice udruga uzgajivača njemačkih ovčara Hrvatske i Kluba njemačkih ovčara Dubrovnik.
OPŠIRNIJE »
  Zabava    29/02/2012  
Studentska uz Karaoke party by Alen Bajd
Ponovno ste VI zvijezde večeri! Nastupate! Mikrofon je Vaš! Budite pjevačka zvijezda barem na jednu noć! I ovog četvrtka luda zabava uz karaoke party by Alen Bajd očekuje vas u CC Revelin.
OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 183 / 184 / 185 / 186 / 187 / 188 / 189 / sljedeća >>  
 
MALI OGLASI
SVI OGLASI / PRIJAVI OGLAS