DUBROVNIK,
KONAVLE,
ŽUPA,
PRIMORJE
 
 
  Promocije    12/02/2012  
Predstavljanje knjige "Preživio sam Vukovar i Ovčaru"
U velikoj dvorani poslijediplomskog središta u Dubrovniku (Preparandija) 13. veljače s početkom u 19 sati dubrovačkoj javnosti predstavit će se knjiga „Preživio sam Vukovar i Ovčaru", autora Vilima Karlovića.
OPŠIRNIJE »
  Zabava    09/02/2012  
Festival elektronske glazbe "Jusker"
Udruga dubrovačkih DJ-a „Dubrovnik Sounds Better" organizira 17. veljače u CC Revelinu "Jusker" Humanitarni festival elektronske glazbe. Prihod od ulaznica namijenjen je Centru za rehabilitaciju Josipovac. Ulaznice se prodaju po simboličnoj cijeni u pretprodaji 20 kn, a na ulazu 30 kn. Program počinje u 22 sata.

 

OPŠIRNIJE »
  Koncerti    08/02/2012  
Humanitarni koncert u Lazaretima
Udruga Veliko srce malom srcu organizira humanitarni koncert 9. veljače u Art radionici Lazareti sa početkom u 19 sati. Nastupaju ženske klape FA Linđo i Fortuna te muške klape Atlant, Subrenum i Kaše, kao i dubrovački bendovi: Teatar, Valetudo, Gruhak, Buco i Sigma, Victoria te trio Ad Libidum.
OPŠIRNIJE »
  Zabava    08/02/2012  
U nedjelju Župski karnevo
Tradicionalni, te nadaleko poznati i priznati Župski karnevo održati će se ovu nedjelju 12. veljače. Program započinje u 13 sati kada će krenuti maškarana povorka od Mjekare do zgrade općine.
OPŠIRNIJE »
  Tribine    08/02/2012  
Tribina protiv izgradnje županijskog centra za otpad u Primorju
Građanska inicijativa "Pravo na zavičaj" u četvrtak, 9. veljače u 18 sati u prostorijama bivšeg kina Gruž, organizira javnu tribinu "Zašto smo protiv izgradnje županijskog centra za otpad u Dubrovačkom primorju". Na skupu će govoriti poznati stručnjaci: prof.dr.sc. Boško Skaramuca i dr.sc. Ivo Lučić.
OPŠIRNIJE »
  Promocije    07/02/2012  
Predstavljanje knjige Predraga Vušovića - Pređa "Slušaj srce"

Ogranak Matice hrvatske u Dubrovniku poziva na predstavljanje knjige ''Slušaj srce'', autora Predraga Pređa Vušovića. Predstavljanje knjige upriličit će se u utorak, 7. veljače u čitaonici Narodne knjižnice Grad, s početkom u 19 sati

OPŠIRNIJE »
  Festivali    06/02/2012  
Maškarani bal u Lazaretima
Ljubitelji maškarate i svi vi koji ćete to tek postati pozivamo vasu subotu 11. veljače od 19 h u Lazarete na MAŠKARANI BAL
uz neizostavni vlakić i druge koreografije uz glazbu eminentnog, notornog, neuštivog jednog i jedninog DJ Vjeverice.
OPŠIRNIJE »
  Promocije    06/02/2012  
Dubrovački vrtovi Sunca godinu započeli prodajom apartmana
Dubrovački vrtovi Sunca započeli su godinu uspješnom prodajom apartmana. Prva faza prodaje započela je u kolovozu 2011. uključujući dvadeset i pet apartmana. Prema riječima komercijalnog direktora vlasničke tvrtke iO Adrije, osim šest prodanih apartmana, u tijeku su pregovori
oko prodaje još tri.
OPŠIRNIJE »
  Sajmovi    06/02/2012  
Dvanesti Dan karijera u organizaciji ACMT-a
Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) dvanaestu godinu za redom organizira Dan karijera (Career education day), koji će se održati u srijedu, 8. veljače, od 9 do 19 sati u hotelu Excelsior.
OPŠIRNIJE »
  Koncerti    06/02/2012  
Studentska zabava uz karaoke
Za sve studente i one željne dobrog provoda CC Revelin nastavlja sa studentskim zabavama. Ovoga četvrtka 9.veljače zapjevajte na Karaoke partiju by Alen
OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 187 / 188 / 189 / 190 /  
 
MALI OGLASI
SVI OGLASI / PRIJAVI OGLAS