PELJEšAC,
OREBIć,
KORčULA
 
 
  Kino    27/07/2015  
Kino Mediteran -na Mljetu počinje filmska čarolija

Kino Mediteran se drugo ljeto zaredom vraća na otok Mljet, u prekrasni Stari dom kulture u Goveđarima, i to s dva trodnevna gostovanja. Nakon vrlo uspješno posjećene prošle sezone, ali i zimskog gostovanja, zahvaljujući i potpori Europske unije, ove godine publiku na Mljetu razveselit će i dodatnim gostovanjem. Kino Mediteran je putujuće kino u organizaciji Festivala mediteranskog filma Split, čiji je glavni cilj revitalizacija kino repertoara u manjim gradovima diljem Hrvatske i to kroz promociju filmova europske i svjetske kinematografije.

OPŠIRNIJE »
  Gastronomija    07/09/2013  
Danas na Kinookusu u Stonu

Kinookus film food festival donosi bogat i zanimljiv program. Osim projekcija kratkometražnih i dugometražnih domunetarnih filmova  na programu je i radionica za odrasle o energetskih zadrugama te radionica na temu "Kako izbor ribe može utjecati na očuvanje bioraznolikosti Jadrana?" uz kušanje. Također večeras u 23. sata počinje i koncert. Detaljan program pogledajte u nastavku.

OPŠIRNIJE »
  Promocije    07/07/2013  
Promocija knjige "Godine ponosa i slave"

U Domu kulture u Korčuli većeras će se održati promocija knjige „Godine ponosa i nade“ pok. dr. Ante Lakića, prvog gradonačelnika Grada Korčule. Program počinje u 20 sati. Knjigu će predstaviti Mato Lakić, dr. sc. Alena Fazinić, Alan Farac i Stanka Kraljević.

OPŠIRNIJE »
  Promocije    20/09/2012  
Promocija knjige "Tragovima Odiseja" na Mljetu
Nakon uspjeha knjige "Tragovima Odiseja", pisac, novinar i kazališni kritičar Jasen Boko vraća se ondje gdje je cijela priča i započela - na otok Mljet, gdje će održati čak tri promocije svoje knjige. Prve dvije promocije održat će se u petak, 21. rujna u Babinom Polju, dok je treća zakazana za ponedjeljak, 24. rujna u Goveđarima.
OPŠIRNIJE »
  Izložbe    05/08/2012  
Otvaranje izložbe Frana Miloša „Četiri godišnja doba u vinogradu"
U Kneževu dvoru u Stonu u 20 sati 7. kolovoza otvorit će se izložba poznatog pelješkogvinara Frana Miloša „Četiri godišnja doba u vinogradu".
OPŠIRNIJE »
  Sport    26/04/2012  
Tradicionalni uspon HPD-a Dubrovnik na Svetog Iliju
Hrvatsko planinarsko društvo Dubrovnik organizira u utorak 1. svibnja tradicionalni uspon na Svetog Iliju (Monte Vipera), najvišu točku Pelješca, koja se nalazi na 961 metar nadmorske visine.
OPŠIRNIJE »
  Sport    25/04/2012  
Marco Polo Challenge triatlon u Korčuli
Marco Polo Challenge i ove godine službeno otvara hrvatsku triatlonsku sezonu. Pripremili smo natjecanje u sprint triatlonu, koji se boduje za Kup Hrvatske, kao i utrke za amatere i školarce. Ova prava sportska avantura, inspirirana Markom Polom, započinje 28.travnja ispod bedema njegova rodnog grada, Korčule.
OPŠIRNIJE »
  Radionice    19/04/2012  
Biskupijski susret mladih na Pelješcu uz gosta iznenađenja
U Kuni na Pelješcu održat će se u subotu 21. travnja Biskupijski susret mladih. Okupljanje je najavljeno za 12 sati kod benzinske postaje u Potomju, odakle će se mladi pješice zaputiti prema Kuni.
OPŠIRNIJE »
  Radionice    18/04/2012  
Orebićani u akciji Jedan dan za čisti okoliš
Udruga mladih Orebić priključit će se u subotu 21. travnja najvećoj ekološkoj akciji na svijetu.
OPŠIRNIJE »
  Gastronomija    17/04/2012  
45. godina od zaštite Postupa
Ove godine obilježavanja 45. godina zaštite vina Postup koja se u organizaciji Udruge vinogradara i vinara Postup prigodno obilježava 21. travnja 2012. u Orebiću.
OPŠIRNIJE »


 

  << prethodna / 1 / 2 / 3 / sljedeća >>  
 
MALI OGLASI
SVI OGLASI / PRIJAVI OGLAS