DUBROVNIK,
KONAVLE,
ŽUPA,
PRIMORJE
 
 
  Koncerti    19/09/2017  
Klavirski koncert Yoko Nishii u Saloči od zrcala

Koncert japanske pijanistice Yoko Nishii održat će se u petak, 22. rujna, s početkom u 19:30 u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

OPŠIRNIJE »
  Izložbe    17/09/2017  
Samostalna izložba slika Ingrid Runtić u Galeriji Sebastian

Svečano otvorenje samostalne izložbe slika hrvatske akademske slikarice i likovne umjetnice Ingrid Runtić održati će se u utorak, 19. rujna u 19 sati u Galeriji Sebastian.

OPŠIRNIJE »
  Izložbe    13/09/2017  
Rimske zlatne naušnice iz zagrebačkog Arheološkog muzeja u Revelinu

Dubrovački muzeji –Arheološki muzej  u suradnji s Arheološkim muzejem u Zagrebu u petak 15. rujna otvaraju  izložbu »Rimske zlatne naušnice« u tvrđavi Revelin s početkom u 20 sati.

OPŠIRNIJE »
  Promocije    22/08/2017  
Predstavljanje knjige "Čekajući dogledno vrijeme" u Čitaonici Narodne knjižnice Grad

Dubrovačke knjižnice u suradnji s Udrugom za razvoj civilnog društva Bonsai i Grupom Lucido organiziraju promociju knjige "Čekajući dogledno vrijeme" tuzlanskog pjesnika Nihada Mešića Rivera. Knjiga je u izdanju Hrvatskog književnog društva iz Rijeka, a dubrovačkoj publici bit će predstavljena u četvrtak, 24. kolovoza, u 20 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

OPŠIRNIJE »
  Izložbe    17/08/2017  
Ništa me ne može iznenaditi: izložba Denisa Kraškovića u Galeriji Flora

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Dubrovnik poziva na otvorenje izložbe "Ništa me ne može iznenaditi" Denisa Kraškovića koje će se održati u subotu, 19.kolovoza u Galeriji Flora u 21 sat.

OPŠIRNIJE »
  Izložbe    23/07/2017  
Odraz u ogledalu: izložba likovne umjetnice Mercedes Bratoš

Samostalna izložba slika "Odraz u ogledalu" dubrovačke akademske slikarice Mercedes Bratoš otvorit će se u izložbenom prostoru Društva prijatelja dubrovačke starine u utorak, 25. srpnja u 21 sat. 

OPŠIRNIJE »
  Koncerti    21/07/2017  
Dva glazbena doživljaja za subotu i utorak: Mimika i On

U subotu u 21 u ljetnom kinu Slavica nastupit će spektakularna Mimika, a u utorak u Lazaretima instrumentalni sastav On. Ljubitelji i tragatelji za glazbom bogate umjetničke dojmljivosti, virtuoznosti i nesputane kreative, ne propustite ove koncerte!

OPŠIRNIJE »
  Radionice    20/07/2017  
LOKRUMSKA AVANTURA: Prijavite se na ljetnu školu brodogradnje

Pod vodstvom mentora Igora Hajdarhodžića i Mladena Mitića, polaznici cjelogodišnje škole maketarstva u Modelarski institut Nave Dumins i novi prijavljeni polaznici, proći će dvodnevnu nezaboravnu lokrumsku avanturu.

OPŠIRNIJE »
  Radionice    10/07/2017  
Sudjelujte u debati: Post-tranzicijska pravda i agenda za budućnost za zapadni Balkan

U Interuniverzitetskom Centru u Dubrovniku u utorak, 11. srpnja od 18 do 19.30 sati će se održati javna debata na temu “Post-tranzicijska pravda i agenda za budućnost za zapadni Balkan”.

 

OPŠIRNIJE »
  Predavanja    10/07/2017  
Predstavljanje mobilne aplikacije: virtualni đir najljepšim gradom na svijetu

Dubrovački muzeji u srijedu, 12. srpnja u 10 sati u Kneževu dvoru predstavljaju mobilnu aplikaciju "Sveti Vlaho i Dubrovnik".

OPŠIRNIJE »


 
  1 / 2 / 3 / 4 / sljedeća >>  
 
MALI OGLASI
SVI OGLASI / PRIJAVI OGLAS