DUBROVNIK,
KONAVLE,
ŽUPA,
PRIMORJE
 
 
  Radionice    20/02/2017  
Radionica „Razvoj iOS aplikacija“

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA u suradnji s RIT Croatia i CITYOS fondacijom organizira niz od četiri TECH radionice za mlade. 

OPŠIRNIJE »
  Predavanja    20/02/2017  
Predavanje o "izgaranju" u svakodnevnim aktivnostima - za majke domaćice

U petak, 24. veljača od 9. 30 do 11 sati prof. Maja Jakšić će u sklopu programa "Čašica razgovora" održati predavanje i radionicu na temu "Sindrom izgaranja" s majkama domaćicama u prostorijama Obiteljskog savjetovališta Dubrovačke biskupije, Vatroslava Lisinskog 13a.

OPŠIRNIJE »
  Predavanja    20/02/2017  
Mjesec hrvatskoga jezika – Divanimo, dakle postojimo

I ove godine od 21. veljače do 17. ožujka Dubrovačke knjižnice obilježit će Mjesec hrvatskoga jezika,  manifestaciju koja se na poticaj Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje u Hrvatskoj obilježava od 2014. godine. Sam cilj manifestacije je isticanje važnosti očuvanja materinskoga jezika, svih njegovih narječja i dijalekata te upoznavanje javnosti s bogatom hrvatskom jezičnom baštinom i jezičnom poviješću.

OPŠIRNIJE »
  Sport    20/02/2017  
Prijavite se za biciklističku utrku u Konavlima

U nedjelju 26. veljače s početkom u 12 sati na Zvekovici, Biciklistički klub Konavle organizira II. kolo konavoske biciklističke lige.

 

OPŠIRNIJE »
  Izložbe    15/02/2017  
PUSTE RIJEČI Ivane Pegan Baće u Galeriji Otok

Predstavljanje knjige (artist-book) "Puste riječi" Ivane Pegan Baće u izdanju Art radionice Lazareti održati će se u petak, 17. veljače u 19 sati u Galeriji Otok. Tom će prilikom autorica u prostoru galerije postaviti instalaciju – audio ambijent Puste riječi koji će se moći posjetiti do 1. ožujka, svakog radnog dana od 11 do 19 sati.

OPŠIRNIJE »
  Zabava    15/02/2017  
Po 36.put Župski karnevo pohodi Stradun, Župu i Cavtat

Vremena se mijenjaju pa tako i Župski karnevo. Ove godine u sklopu Župskog karnevala dolaze nam najbolje grupne maske iz karnevaskih gradova iz cijele nam lijepe naše.
Za razliku od prethodnih bit će puno više scenskih nastupa grupa, a ostavštinu karnevala portali svakodnevno i cjelogodišnje objavljuju. Župski karnevo okreće se zabavi i scenskim nastupima grupa iz Hrvatske i susjednih država.

OPŠIRNIJE »
  Radionice    13/02/2017  
Besplatne TECH radionice: Arduino za početnike

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA u suradnji s RIT Croatia i CITYOS fondacijom organizira niz od četiri TECH radionice za mlade. 

OPŠIRNIJE »
  Konferencije    13/02/2017  
Čitateljski maraton na Porporeli

U okviru nacionalne kampanje „Čitaj mi!“ Dubrovačke knjižnice organiziraju čitateljski maraton na Porporeli u utorak, 14. veljače, na Međunarodni dan darivanja knjiga. Okupljanje je u 10 sati u Odjelu za djecu i mlade Narodne knjižnice Grad, a potom slijedi druženje s knjigom na Poropreli.

OPŠIRNIJE »
  Scenska umjetnost    10/02/2017  
KoTo(r) o Kotoru: dokumentarna kazališna predstava u Art radionici Lazareti

U Art radionici Lazareti u subotu 11. veljače gostuje predstava KoTo/r/ o Kotoru.

OPŠIRNIJE »
  Predavanja    10/02/2017  
4. Dan karijera Sveučilišta u Dubrovniku: Poznati hrvatski poduzetnici govorit će o pokretanju vlastitog posla

„Kako pokrenuti vlastiti posao?“ tema je 4. Dana karijera Sveučilišta u Dubrovniku, koji će se održati u četvrtak, 16. veljače u sveučilišnoj zgradi na adresi Lapadska obala 7. 

OPŠIRNIJE »


 
  1 / 2 / 3 / 4 / sljedeća >>  
 
MALI OGLASI
SVI OGLASI / PRIJAVI OGLAS