PELJEšAC,
OREBIć,
KORčULA
 
 
  Koncerti    08/06/2017  
Večer mješovitih klapa u Blatu na Korčuli

U velikoj dvorani Doma kulture u Blatu na Korčuli u subotu 10. lipnja u 21 sat održati će se Večer mješovitih klapa čime službeno započinju natjecateljske večeri 51. Festivala dalmatinskih klapa u Omišu.

OPŠIRNIJE »
  Promocije    09/05/2017  
Zaklada Ana Rukavina poziva građane na akciju upisa u Hrvatski registar u Orebiću

Zaklada Ana Rukavina će u petak, 12. svibnja 2017. godine od 10:00 do 12:00 sati u dvorani Općine Orebić (Put pomoraca 24) u Orebiću održati 336. akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

OPŠIRNIJE »
  Predavanja    18/01/2017  
Predavanje "Svemirska era čovječanstva" u Orebiću

U subotu 21.siječnja u 18sati u dvorani Općine Orebić astronom  Ante Radonić održat će predavanje na temu ''Svemirska era čovječanstva'' u organizaciji Matice hrvatske Orebić.

OPŠIRNIJE »
  Festivali    16/12/2016  
Advent u Orebiću: Peliška Božićna Bajka

Udruga Mladih Orebić i Matica hrvatska Orebić, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Orebić i Općine Orebić pozivaju na Pelišku Božićnu Bajku na trgu Mimbelli u razdoblju od 21. do 24. prosinca 2016.

OPŠIRNIJE »
  Kino    30/11/2016  
KineDok: kreativni dokumentarni filmovi četvrtkom u dvorani Općine Orebić

Matica hrvatska Orebić u suradnji s udrugom Restart documentary u sklopu projekta KineDok organizira projekcije kreativnih dokumentarnih filmova u dvorani Općine Orebić, svaki četvrtak u 19 sati.

OPŠIRNIJE »
  Radionice    08/12/2015  
FOTO: Moje čarobne misli održale drugu medijsku akademiju na Pelješcu i Korčuli

U organizaciji Mojih Čarobnih Misli drugi međunarodni Korčula krosmedija Lab i Pelješka medijska akademija za mlade održani su tijekom prošlog tjedna na Korčuli i Pelješcu, a riječ je o završnici raznolikog i bogatog programa platforme DigitaExchangeCroatia01 – DECro01, koja djeluje u Hrvatskoj već13 godina.

OPŠIRNIJE »
  Koncerti    19/10/2015  
Koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra sutra u Dvoru

Dubrovački simfonijski orkestar najavljuje sljedeći koncert sutra, u utorak 20. listopada. Orkestrom će dirigirati talijanski dirigent Nicola Giuliani, a kao solist će nastupiti također Talijan,  violinist Giovanni Angeleri.  Riječ je o iznimno kvalitetnim glazbenicima s kojima je DSO već nekoliko puta surađivao i ostvarivao iznimno uspješne koncerte. 

OPŠIRNIJE »
  Radionice    10/10/2015  
Besplatne radionice za poduzetnike

Ne snalazite se na internetu i smatrate to svojom slabijom stranom? Ne brinite! Dubrovačka razvojna agencija za Vas je organizirala dvije radionice iz osnova informatike, u svrhu lakšeg uredskoga poslovanja.

OPŠIRNIJE »
  Kino    27/07/2015  
Kino Mediteran -na Mljetu počinje filmska čarolija

Kino Mediteran se drugo ljeto zaredom vraća na otok Mljet, u prekrasni Stari dom kulture u Goveđarima, i to s dva trodnevna gostovanja. Nakon vrlo uspješno posjećene prošle sezone, ali i zimskog gostovanja, zahvaljujući i potpori Europske unije, ove godine publiku na Mljetu razveselit će i dodatnim gostovanjem. Kino Mediteran je putujuće kino u organizaciji Festivala mediteranskog filma Split, čiji je glavni cilj revitalizacija kino repertoara u manjim gradovima diljem Hrvatske i to kroz promociju filmova europske i svjetske kinematografije.

OPŠIRNIJE »
  Gastronomija    07/09/2013  
Danas na Kinookusu u Stonu

Kinookus film food festival donosi bogat i zanimljiv program. Osim projekcija kratkometražnih i dugometražnih domunetarnih filmova  na programu je i radionica za odrasle o energetskih zadrugama te radionica na temu "Kako izbor ribe može utjecati na očuvanje bioraznolikosti Jadrana?" uz kušanje. Također večeras u 23. sata počinje i koncert. Detaljan program pogledajte u nastavku.

OPŠIRNIJE »


 
  1 / 2 / 3 / sljedeća >>  
 
MALI OGLASI
SVI OGLASI / PRIJAVI OGLAS